Alumnibijeenkomsten in de regio

University Fund Wageningen en KLV organiseren in samenwerking met de Wageningen Alumnikringen in het voor- en het najaar alumnibijeenkomsten in de regio Noord, Oost, Utrecht, Den Haag en Zuid.

De alumnibijeenkomsten worden gehouden bij bedrijven waar Wageningse alumni werkzaam zijn en staan altijd in het teken van een actueel thema. Vanuit Wageningen University & Research zijn sprekers aanwezig die ingaan op het thema. Dikwijls vinden vooraf of tijdens de bijeenkomsten rondleidingen plaatst. Naast het inhoudelijke programma heeft u tijdens het diner en de borrel voldoende gelegenheid om met (voormalig) studiegenoten te spreken of om nieuwe contacten op te doen.

Tom van der Schaaf, Event Coordinator, is samen met de regiokringcommissies verantwoordelijk voor de inhoud van het programma en de logistieke organisatie.

Voorgaande bijeenkomsten