Myriopoda Lithobius (Duizendpoot)

Beeldbank

Na de zomervakantie start Wageningen University & Research Library met een nieuwe service: de Beeldbank. Onderdelen van Wageningen University & Research kunnen via de Beeldbank hun digitale beeldmateriaal ter beschikking stellen aan belangstellenden.

Onderdelen van Wageningen University & Research kunnen in de Beeldbank hun digitale beeldmateriaal opslaan, voorzien van metadata en via het Web ter beschikking stellen aan belangstellenden. Bij het digitaliseren van en metadateren van beeldmateriaal kan de Bibliotheek uiteraard ondersteuning bieden.

Als test hebben we twee beeldcollecties aan de nieuwe Beeldbank: een collectie met diverse afbeeldingen van PPO-AGV en een collectie met gedigitaliseerde wandplaten van onze afdeling Speciale Collecties. U kunt dit bekijken op wageningenur.nl/imagecollections.

Heeft u één of meer collecties afbeeldingen liggen, al dan niet digitaal, en wilt u eens overleggen of deze kunnen worden opgenomen in de Beeldbank, neemt u dan gerust contact op met Petra Otten.