Stage

Communicatie stage Alliantie Voeding in de Zorg

De Alliantie Voeding in de Zorg zoekt per direct een enthousiaste student Communicatie voor een praktijkstage. Ben jij die ‘doener’ die vlot kan schrijven, het heerlijk vindt om in vele onderwerpen tegelijk te duiken én kun jij meedenken over strategische ontwikkeling van onze communicatie?

Profiel en werkzaamheden

We zoeken een pro-actief iemand met passie voor voeding en gezondheid. Je bent leergierig, je werkt graag zelfstandig en bent nauwkeurig. Tijdens de stage:

• help je mee bij de realisatie van onze nieuwe website: je verzamelt informatie en schrijft projectteksten, je plaatst content in het CMS en verzamelt beeldmateriaal
  • denk je mee over strategische keuzes om de PR- en communicatie van de Alliantie Voeding in de Zorg verder te versterken
  • werk je mee met onze dagelijkse communicatie activiteiten, zoals het schrijven van nieuwsberichten en het creëren van content voor onze social media kanalen. Ook werk je mee aan het organiseren van events. Je ervaringen in de dagelijkse praktijk neem je direct mee in de ontwikkeling van ons nieuwe strategisch communicatiebeleid.

Jij bent een student communicatie die:

• enthousiast is over onze ambitie en werkwijze
  • goed en vlot schrijft –in het Nederlands en Engels
  • van aanpakken houdt, creatief is en graag meedenkt
  • graag zelfstandig werkt en een pro-actieve houding heeft
  • goed kan organiseren, plannen en overzicht houden
  • tenminste 4 dagen per week beschikbaar is vanaf maart 2018 voor een periode van 5 of 6 maanden

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende stage in een dynamische en informele werkomgeving vol passie en ambitie. Geen dag verloopt hier hetzelfde. Je doet ervaring op met communicatie in de life-science praktijk. Je werkplek zal afwisselend vanaf Wageningen University & Research, Ziekenhuis Gelderse Vallei en gewoon lekker thuis zijn.