Showcase

Ontsmettingsmiddel testen tegen SARS-CoV-2

Wageningen Bioveterinary Research (WBVR) kan testen of uw desinfecterende middel het SARS-CoV-2 coronavirus uitschakelt. We werken conform de NEN 14674 norm en kunnen de procedure aanpassen aan specifieke eisen die (door de overheid) aan het ontsmetten gesteld worden.

Bewezen effectief

De SARS-CoV-2 pandemie heeft effect gehad op alle aspecten van het dagelijks leven. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het ontsmetten van handen en oppervlakten in huishoudens en ziekenhuizen een belangrijke preventieve maatregel. WBVR kan de desinfecteermiddelen testen op hun effectiviteit tegen SARS-CoV-2 overeenkomstig de wettelijke vereisten.

Bij Mirius, zijn we blij en vereerd om samen te werken met de wetenschappers van WBVR. Dit onderzoeksresultaat geeft Hycolin gebruikers extra vertrouwen in de effectiviteit van het middel tegen de virologische oorzaak van COVID-19.
Dr. Richard Hastings – Microbioloog en technisch directeur Mirius

Voordelen van het testen van ontsmettingsmiddelen

De positionering van een desinfectieproduct wordt verstrekt wanneer dit bewezen effectief is in het uitschakelen van SARS-CoV-2. Onze onafhankelijke en door derden uitgevoerde validatie ondersteunt het consumentenvertrouwen en geeft het product een streep vóór ten opzichte van concurrerende producten. WBVR kan snel resultaten leveren en de analyse aanpassen aan uw behoeften.

Neem contact op met onze expert voor meer informatie.

Desinfectantia voor andere virussen testen

Op zoek naar een test voor een ander dierlijk of zoönotisch virus?