Internship

E-Coaching op leefstijl van getransplanteerde nierpatienten

Binnen de stage ontwikkel je door aan een e- coaching pilot voor getransplanteerde nierpatiƫnten. Je gaat werken met de nieuwste ontwikkelingen in e-health. Denk aan een nieuwe online leeromgeving, Persoonlijke Gezondheids Omgevingen, Wearables zoals stappentellers, berichten op de telefoon als regelmatige Triggers, etc.

Je gaat direct met patiƫnten en professionals in het werkveld het materiaal gebruiken, evalueren en verbeteren. We ontwikkelen, testen en verbeteren in een hoog tempo.

Beterschappen is een snel groeiende startup. Dat is niet altijd makkelijk, maar biedt grote voordelen voor je persoonlijke ontwikkeling. We zijn steeds nieuwe dingen aan het doen, dus iedere paar maanden werk je eigenlijk in een nieuw bedrijf met weer nieuwe verantwoordelijkheden en taken. We geloven in continu leren. We leren van elkaar door heel gestructureerde feedback en er is veel coaching en mentoring.

Geinteresseerd of wil je meer weten? Stuur je CV en motivatie metmogelijke start datum naar info@beterschappen.nl en lieke@beterschappen.nl (met thesiscoordination.hso@wur.nl in de CC).

Duur: 6 maanden
Taal: Nederlands

Start Datum: Vanaf 1 november