Een oefenbos voor studenten

Het Speulder- en Sprielderbos op de Veluwe is uitgeroepen tot oefenbos voor de studenten van hogeschool Van Hall Larenstein, Helicon Opleidingen en Wageningen University. In dit bos van Staatsbosbeheer kunnen studenten aan de slag om in de praktijk met bosbeheer bezig te zijn.

Zowel Omroep Gelderland als NOS namen een kijkje in het oefenbos en spraken met docenten en studenten van Wageningen Universty.

Bekijk en lees de impressie van de NOS

De NOS laat studenten Gersom Zomer en Esmee Bannenberg aan het woord over hun werkzaamheden in het bos - Veluwe krijgt het grootste 'oefenbos' van Nederland

Lees en luister bij Omroep Gelderland

Omroep Gelderland trok al in de vroege ochtend het bos in voor een impressie - Studenten blessen bomen in grootste oefenbos van Nederland in Ermelo