Internship

Evaluatie Lekker in je Vel! aanpak Gemeente Wageningen

Lekkerin je vel! is de Wageningse aanpak afgeleid van de landelijk Jongeren Op Gezond Gewicht aanpak. Met deze aanpak streeft Wageningen naar een samenleving waarin een gezonde leefstijl de normaalste zaak van de wereld is en werkt ze toe naar een gezonde omgeving op plekken waar kinderen en jongeren veel komen. Zoals op school, de sportclub, op het werk en in de binnenstad.

Elke 3 jaar kan de gemeente beslissen of zij weer verder wil met deze aanpak. Inmiddels loopt de aanpak 5 jaar en wil Lekker in je vel! graag een evaluatie hebben van de tweede termijn. Op basis van deze resultaten kan de gemeente mede besluiten deze aanpak te willen continueren. Naast het doen van een proces en effectonderzoek zal de stage ook bestaan uit het bieden van praktische ondersteuning aan de regisseur van Lekkerin je vel! die werkzaam is voor Sportservice Wageningen voor 1 dag in de week. Je kan onder andere meehelpen bij de uitrol van o.a. de verschillende thema-campagnes, van organisatie het minicongres met o.a. Eric Scherder, organisatie kleuter- en peuterfestival, helpen opzetten samenwerking lokale ondernemers en trainingen volgen bij het landelijke JOGG-bureau.

Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op met Willemijn Mostert-Sneller (Willemijn.mostert-sneller@wageningen.nl) (met thesiscoordination.hso@wur.nl in de CC).

Duur: 4-5 maanden
Taal: Nederlands

Start Datum: September/Oktober 2020

Kijk voor meer informatie op de website van Sportservice Wageningen, Jongeren op Gezond Gewicht en Lekker in je vel!