Extra korting van WUR op een KANS-set

Extra korting van WUR op KANS/RSI artikelen

Comfortabel studeren met een laptop

Verantwoord werken met een laptop en computerscherm voorkomt Klachten aan Arm, Nek en Schouders (KANS). Er wordt geadviseerd om niet meer dan twee uur achter elkaar op een laptop te werken of studeren. Langer werken op de laptop resulteert in een oncomfortabele werkhouding met pijn en ongemak aan het einde van de dag.

WUR vindt het belangrijk dat studenten comfortabel studeren. Onder het motto voorkomen is beter dan genezen geeft WUR korting op de KANS/RSI laptopverhoger en extern toetsenbord. Daarnaast zijn er ook (ergonomische) muizen te bestellen.

In de LaptopShop kun je als WUR student de artikelen die het best bij jou passen kiezen. Of loop langs bij het ServicePoint IT om ze uit te proberen.