Product of dienst

Frans I

Wilt u Frans leren voor stage, studie, werk of vakantie in Frankrijk, maar spreekt u niet of nauwelijks Frans? Deze cursus geeft u in korte tijd een goede basis van de Franse taal.

De lessen vinden plaats op de campus van Wageningen University & Research, in het Forum gebouw.

Doelgroep

Frans voor beginners is bestemd voor iedereen die geen of nauwelijks kennis heeft van de Franse taal en in korte tijd een stevige basis wil verwerven.

Eindniveau

• Frans I: op weg naar A1 (CEFR)

Inhoud

In Frans I wordt aandacht besteed aan grammatica en woordenschat, maar het hoofddoel is leren communiceren in het Frans. Lees- en schrijfvaardigheid komen ook aan bod, vooral in de vorm van opdrachten die u thuis uitvoert. Verder maakt u kennis met de Franse cultuur.

Opzet

De cursus omvat 13 werkcolleges van elk één uur en drie kwartier per week. Daarnaast dient u rekening te houden met 2 tot 3 uur zelfstudie om het gewenste niveau te bereiken.

Data en tijden

Startdatum Einddatum Dag Tijd
13 maart 12 juni dinsdag 19.30 tot 21.15 uur

Cursusmateriaal Frans I

• Tekstboek: Alter Ego + 1
    ISBN: 978-2-01-1558107
  • Werkboek: Alter Ego + 1
    ISBN: 978-2-01-1558114

U koopt deze boeken bij de WUR-shop op de campus van Wageningen University & Research, in het Forum gebouw.

Certificering en examen

Na het afronden van de cursus ontvangt u een Wageningen in’to Languages-certificaat. Als je het examen niet hebt gehaald is er een herkansingsmogelijkheid na de cursus. De kosten daarvan zijn € 25,-. dit bedrag is niet bij het cursusgeld inbegrepen.

BSc/Msc WUR studententarief* € 90
Medewerkerstarief € 400
Regulier tarief: € 450
  • Exclusief cursusmateriaal en herkansing.
  • Inclusief examen op de laatste cursusdag.
  • U kunt alleen bij ons betalen met pin of creditcard.

* Dit tarief geldt alleen voor de studenten die een ondertekend formulier kunnen overleggen. Op dit formulier geeft je scriptie- of stagebegeleider aan dat je deze taalcursus nodig hebt voor je studie.

Voorafgaand aan inschrijving

Als u twijfelt of deze training aansluit bij uw niveau, dan kunt u vrijblijvend een telefonisch intakegesprek aanvragen met onze docent via:

T: +31 317 48 2552
E: into@wur.nl