Product of dienst

Frans II

Wilt u Frans leren voor stage, studie, werk of vakantie in Frankrijk en heeft u ooit wel Frans gehad op school maar is het wat weggezakt? De cursus Frans II helpt u snel weer op niveau te komen.

De lessen vinden plaats op de campus van Wageningen University & Research, in het Forum gebouw.

Doelgroep

Frans II is voor iedereen die een jaar of 3 a 4 Frans heeft gevolgd op HAVO- of VWO-niveau en zijn of haar taalvaardigheid wil ophalen, of iedereen die de cursus Frans I heeft afgerond.

Eindniveau

• Frans II: op weg naar A2(CEFR)

Inhoud

In Frans II wordt aandacht besteed aan grammatica en woordenschat, maar het hoofddoel is leren communiceren in het Frans. Lees- en schrijfvaardigheid komen ook aan bod, vooral in de vorm van opdrachten die u thuis uitvoert. Verder maakt u nader kennis met de Franse cultuur.

Opzet

De cursus omvat 13 werkcolleges van elk één uur en drie kwartier per week. Daarnaast dient u rekening te houden met 2 tot 3 uur zelfstudie om het gewenste niveau te bereiken.

Data en tijden

Startdatum Einddatum Dag Tijd
13 maart 12 juni dinsdag 17.30 - 19.15 uur

Cursusmateriaal

• Tekstbook: Alter Ego + 1
    ISBN: 978-2-01-1558107

• Werkbook: Alter Ego + 1
    ISBN: 978- 2-01-1558114

U koopt deze boeken bij de WUR-shop op de campus van Wageningen University & Research, in het Forum gebouw.

Certificering en examen

Na het afronden van de cursus ontvangt u een Wageningen in’to Languages-certificaat. Als je het examen niet hebt gehaald is er een herkansingsmogelijkheid na de cursus. De kosten daarvan zijn € 25,-. dit bedrag is niet bij het cursusgeld inbegrepen.

BSc/Msc WUR studententarief* € 90,-
Medewerkerstarief € 400,-
Regulier tarief: € 450,-
  • Exclusief cursusmateriaal en herkansing.
  • Inclusief examen op de laatste cursusdag.
  • U kunt alleen bij ons betalen met pin of creditcard.

*Dit tarief geldt alleen voor de studenten die een ondertekend formulier kunnen overleggen. Op dit formulier geeft je scriptie- of stagebegeleider aan dat je deze taalcursus nodig hebt voor je studie.

Voorafgaand aan inschrijving

Als u twijfelt of deze training aansluit bij uw niveau, dan kunt u vrijblijvend een telefonisch intakegesprek aanvragen met onze docent via:

T: +31 317 48 2552
E: into@wur.nl