Thesis subject

Hoe krijgen we de fietsen in de kelder van Orion?

Wat dient locatiemanagement Orion te ondernemen om het gebruik van de fietskelder Orion beter te benutten, zodat de druk op andere stallingen op de campus wordt verminderd.

Op de campus zijn diverse fietsenstallingen aanwezig, zowel inpandig als buiten. Door de groei van studenten ontstaat druk op het aantal beschikbare stallingen. Het pand Orion heeft twee fietsenstallingen, één buiten voor de hoofdingang en in de kelder. In totaal ruimte voor 1800 fietsen. De fietsenstalling in de kelder wordt nauwelijks benut. Ik schat circa 20 a 25 %.  Zelfs in de herfst en winter is het gebruik niet meer, ook al zou het verstandig zijn om de fiets inpandig te plaatsen. Daarentegen wordt de fietskelder in Forum te goed benut en is Forum genoodzaakt om meerdere stallingen buiten bij te plaatsen. Het is niet efficiënt (ruimte gebruik maar ook geld) om bij Forum stallingen bij te plaatsen terwijl in Orion deze niet goed benut worden.

Kortom zou de vraagstelling kunnen zijn: Wat dient locatiemanagement Orion te ondernemen om het gebruik van de fietskelder Orion beter te benutten, zodat de druk op andere stallingen op de campus wordt verminderd.