Hoe lekker zit jij in je vel over 20 jaar?

Altijd al willen weten hoe lekker jij over 20 jaar in je vel zit? Kruip dan in de huid van GERT met een ouderdomssimulatiepak en ervaar zelf hoe het is om ouder te zijn: vernauwing van het gezichtsveld, veranderende kleuren en vertroebeling van de ooglens.

Niet alleen je zicht gaat achteruit maar ook je geur en smaak zullen niet meer zijn zoals je gewend bent. Je handen trillen, het vastpakken van je koffie word lastiger en ook je kracht neemt af. Lopen zal ook niet meer zo gaan als dat je gewend bent doordat je coƶrdinatie minder word, je gewrichten stijf zijn en je heupen niet meer zo soepel meebewegen als vroeger op de dansvloer. Je zal minder plezier hebben in eten, koken zal minder makkelijk gaan zodat je gebruik gaat maken van een eetvoorziening zoals Marfo, die verse ingrediĆ«nten aanbiedt, puur van smaak en geur en gericht op thuiszorg-, welzijns-, en Tafeltje-dek-je-organisaties. 

GERT

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe ik? Kom dan naar Sparkling at Sixty op 1 oktober en verwerf nieuwe inzichten die je kunt gebruiken bij het ontwikkelen voor nieuwe producten gericht op ouderen. Kom testen, ruiken en proeven. Kruip in de huid van de toekomst.   Organisatieteam Wageningen UR Sparkling at Sixty