Laptop service, terms, and insurance

Laptopservice, voorwaarden & verzekering

laptop service

Uitgebreide laptopservice

Indien je als student een probleem hebt met je laptop, dan staat het ServicePoint IT voor je klaar. Kan het niet direct opgelost worden? Dan krijg je binnen één uur een leenlaptop. Een service die vier jaar lang wordt gegeven op een aangekochte laptop uit de LaptopShop. Indien je besluit niet deel te nemen aan het laptopaanbod, kun je tegen betaling gebruik maken van de laptop reparatieservice op A-merk-laptops (HP, Lenovo, Dell, Fujitsu, Microsoft, Apple, Panasonic).

Stop je met je studie bij WUR, dan kun je aanspraak blijven maken op de fabrieksgarantie van 3 jaar.

1. De laptop is bedoeld voor eigen gebruik.
  2. Het aanbod van het laptop aanbod geldt voor alle studenten van Wageningen University & Research.
  3. De software die gedownload kan worden via de WURAppStore, dient na beëindiging van de studie van de laptop te worden verwijderd.
  4. Je sluit een koopovereenkomst af met Computacenter, de fulfilmentpartij (niet met WUR). Vragen over bestelling, betaling en levering dienen dan ook aan Computacenter te worden gericht.
  5. De koper van de laptop ontvangt een factuur met daarin alle relevante informatie over de aankoop. Deze factuur is tevens het garantiebewijs.
  6. De korting op een KANS/RSI-set is eenmalig.
  7. Het driejarige Next business day servicecontract op de laptop geldt alleen wanneer deze goed is behandeld (oneigenlijk gebruik valt niet onder de service).

Deze spelregels zijn opgesteld om ook in de toekomst een scherp aanbod te kunnen blijven aanbieden.

Laptop insurance FP IT

Laptopverzekering

Wil je echt zorgeloos studeren dan raden we je aan om een laptopverzekering af te sluiten. Deze laptopverzekering is bij aanschaf direct af te sluiten via de LaptopShop. De belangrijkste kenmerken van de verzekering worden hieronder aangegeven:

Simplesurance verzekering:

• Complete dekking van de laptop bij gebruikersschade (water- en vloeistofschade, bedieningsfouten, brand, bliksem, diefstal en vandalisme).
  • Snel geholpen en een snelle reparatie in geval van schade.
  • Wereldwijde dekking.
  • Diefstalverzekering.
  • Keuze uit een vaste looptijd van 1, 2 of 3 jaar.
  • Volledig online verzekeringsproces, dus geen papieren rompslomp. Eenvoudig afsluiten.

Meer informatie en polisvoorwaarden zijn te vinden in de LaptopShop.