MSc-student gezocht voor expeditie Sababank

Stage

MSc-student gezocht voor expeditie Sababank

Wageningen Marine Research zoekt 1 MSc-student die meegaat met een duikexpeditie naar de Sababank. De expeditie zal plaatsvinden tussen november 2018 en februari 2019.

De geselecteerde student doet mee bij het verzamelen van benthische en pelagische data en zal verantwoordelijk zijn voor de analyse en verslaglegging van het onderzoek. Verwacht wordt dat zij/ hij ook de gegevens van 2 eerdere expedities zal integreren in zijn/ haar verslag. Ervaring met werken in de tropen en koraalriffen is een pre. De expeditie duurt 1 week van 16-25 november 2018.

Eisen voor deze stage

• Student moet aantoonbaar ervaring met R en statistiek hebben.
  • Minimale tijd die aan het onderzoek besteed moet worden is 3 maanden (locatie Den Helder, onderdak mogelijk op de Potvis op Texel).
  • Duikbrevet minimaal 2-sters of Padi Advanced, medisch goedgekeurd voor duiken en nitroxbrevet.

Interesse in deze stage? Stuur uw CV + motivatie naar Erik Meesters (erik.meesters@wur.nl) vóór 31 mei 2018.