Marc Verdegem geïnterviewd over uitkomsten viskweekartikel Nature door NOS Radio 1 en de Volkskrant

Viskweek op zee kan de groeiende wereldbevolking voorzien van een groot deel van de nodige dierlijke eiwitten. Dat concludeert een internationaal team van wetenschappers van onder meer de Universiteit van Californië in het tijdschrift Nature Ecology & Evolution. Marc Verdegem, Universitair hoofddocent bij de leerstoelgroep Aquacultuur en Visserij, is door zowel het NOS Radio 1 journaal als de Volkskrant geïnterviewd over de uitkosten van het onderzoek. Vooral het in kaart brengen van weinig gebruikte, veelbelovende kustgebieden vindt hij een belangrijke bijdrage van deze studie.