Overzicht coronaberichten WUR

Overzicht Corona-berichten voor studenten, medewerkers en klanten & partners

Deze pagina biedt een overzicht van al het nieuws over de gevolgen van de coronamaatregelen voor studenten, medewerkers, klanten en partners van Wageningen University & Research.

We doen er bij WUR alles aan om onderwijs, onderzoek en andere werkzaamheden zo soepel mogelijk doorgang te laten vinden. De gezondheid van onze studenten, medewerkers en relaties staat daarbij voorop.

Meer informatie:

Science Talks Corona

Hoe maak je een coronavaccin?

Viroloog Gorben Pijlman en zijn collega's werken aan een vaccin tegen het nieuwe coronavirus. Hij legt uit hoe dat in zijn werk gaat en hoe insectencellen daar een rol bij spelen.

Corona en de landbouwsector

Wat zijn de economische gevolgen van de Corona crisis voor boeren en tuinders? Landbouw econoom Roel Jongeneel legt uit hoe de land en tuinbouw sector geraakt wordt.

Hoe verspreidt het virus zich?

Veterinair epidemioloog Mart de Jong vertelt wat hem opvalt bij de verspreiding van het Coronavirus. En ook legt hij uit hoe het Coronavirus zich verspreidt.

Bekijk alle Science Talks Corona