PACO: Informatie over de studie

Oproep

PACO: Informatie over de studie

Vindt u het interessant om aan de slag te gaan met uw voedingsgedrag? En om bij te dragen aan de ontwikkeling van de nieuwste technologie voor ouderen? Dan nodigen wij u van harte uit om mee te doen aan ons onderzoek!

Wageningen Universiteit en het Nationaal Ouderenfonds vinden het belangrijk dat alle ouderen mee kunnen doen in de maatschappij op een manier die zij zelf prettig vinden en die bij hen past. Samen met een groep enthousiaste ouderen zijn we daarom al bijna twee jaar bezig met het onderzoeksproject PACO. Binnen dit project hebben we een applicatie (‘app’) voor op de tablet ontwikkeld. We zouden graag onderzoeken hoe de app wordt gebruikt, wat de ervaring is van ouderen en wat het betekent voor hun gezondheid.

Werkwijze

Als u meedoet, vragen we u om gedurende 8 weken de app te gebruiken. Heeft u geen tablet, dan kunt u van ons een tablet lenen. U hoeft geen expert te zijn, maar het is wel fijn als u een beetje met een tablet overweg kunt. We beginnen met een groepsbijeenkomst in uw regio, waarin u uitleg ontvangt over de app en het onderzoek. Vooraf vragen we u een vragenlijst in te vullen. Na vier weken ontvangt u per mail een uitnodiging om opnieuw een vragenlijst in te vullen over hoe u de app ervaart. We sluiten af met een bijeenkomst welke we combineren met een interessant uitje bij u in de buurt. Tussendoor zijn wij altijd bereikbaar voor vragen.

logo's voor PACO.png