Product of dienst

Practical English Plus

Een taal spreken en schrijven is de beste manier om uw taalvaardigheid verder te ontwikkelen. Bij Practical English Plus verbetert u uw Engels door praktische oefeningen en leert u ondertussen de Engelstalige wereld beter kennen. Deze cursus is bijzonder geschikt voor studenten die een Engelstalige Master gaan doen of als voorbereiding op werk, studie of stage in een Engelstalig land. De lessen vinden plaats op de campus van Wageningen University & Research, in het Forumgebouw.

Doelgroep

Practical English Plus is bestemd voor iedereen die het Engels al beheerst op B2-niveau (CEFR).

Cursusniveau

Practical English Plus: B2 (CEFR)

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

• Vloeiend gesprekken voeren
  • Relaties aanknopen
  • Meningen en feedback geven
  • Samenvatten en ideeën omschrijven
  • Uitbreiden van specifiek vocabulaire en grammatica
  • Intonatie en uitspraak oefenen
  • Effectief schrijven (e-mails, korte essays e.d.)

Opzet

De cursus omvat 13 werkcolleges van elk één uur en drie kwartier per week. Daarnaast zijn de lessen van deze cursus zo opgezet dat zelfstudie voor iedere les nodig is om de lessen inhoudelijk goed te kunnen benutten. U dient rekening te houden met 2 tot 3 uur zelfstudie om het gewenste niveau te bereiken.

Data en tijden

Startdatum Einddatum Dag Tijd
7 maart 6 juni woensdag 19.30 - 21.15 uur

Cursusmateriaal

• Cambridge English Unlimited
    Upper Intermediate Coursebook with e-Portfolio
    ISBN: 9780521169714

Aanbevolen (niet verplicht)

• Essential Grammar in Use, with answers + CD-Rom, fourth edition (Raymond Murphy)
    ISBN: 9780521189064

U koopt deze boeken bij de WUR-shop op de campus van Wageningen University & Research, in het Forumgebouw.

Certificering en examen

Na het afronden van de cursus ontvangt u een Wageningen in’to Languages-certificaat. Als je het examen niet hebt gehaald is er een herkansingsmogelijkheid na de cursus. De kosten daarvan zijn € 25,-. dit bedrag is niet bij het cursusgeld inbegrepen.

BSc/Msc WUR studententarief € 90,-
Medewerkerstarief € 400,-
Regulier tarief € 450,-
  • Exclusief cursusmateriaal en herkansing.
  • Inclusief examen op de laatste cursusdag.
  • U kunt alleen bij ons betalen met pin of creditcard.

Voorafgaand aan inschrijving: placement test

Om plaatsing in de juiste cursus te waarborgen, is het voor nieuwe cursisten verplicht een gratis placement test (Oxford Online Placement Test) te komen maken. Om toegelaten te worden tot de cursus dient u een score van 60 tot 80 te hebben. U kunt zich niet inschrijven voor de cursus zonder een OOPT-score. Maak een afspraak via de online agenda.

Let op: u kunt zich online niet uitschrijven. Indien u niet op de gemaakte afspraak kunt komen, laat dat ons s.v.p. weten door te mailen naar into@wur.nl.