Product of dienst

Practical English

Practical English geeft u de mogelijkheid om uw kennis van het Engels uit te breiden. Deze cursus is bijzonder geschikt voor studenten die bezig zijn met een Engelstalige Master of als voorbereiding op werk, studie of stage in een Engelstalig land.

Doelgroep

Practical English is bestemd voor studenten die het Engels al enigszins beheersen (B1-niveau) en hun Engelse taalvaardigheid nog verder wil verbeteren. De cursus is ook open voor medewerkers en externen.

Cursusniveau

Practical English: B1 (CEFR)

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

• Gesprekken voeren
  • Basis argumentatiestructuren
  • Bekende grammatica herhalen en meer complexe grammatica leren; werkwoordsvormen
  • Vocabulaireontwikkeling
  • Uitspraak en intonatie oefenen
  • Duidelijke en correcte e-mails schrijven

Opzet

De cursus omvat 13 werkcolleges van elk één uur en drie kwartier per week. Daarnaast zijn de lessen van deze cursus zo opgezet dat zelfstudie voor iedere les nodig is om de lessen inhoudelijk goed te kunnen benutten. U dient rekening te houden met 2 tot 3 uur zelfstudie om het gewenste niveau te bereiken.

Data en tijden

Startdatum Einddatum Dag Tijd
7 maart 6 juni woensdag 17.30 - 19.15 uur

Cursusmateriaal

• English Unlimited, Intermediate self-study pack (workbook+dvd) ISBN: 9780521151825

Aanbevolen (niet verplicht):

• English Grammar in Use, with answers + CD-Rom, fourth edition (Raymond Murphy) ISBN: 9780521189064

U koopt deze boeken bij de WUR-shop op de campus van Wageningen University & Research, in het Forumgebouw.

Certificering en examen

Na het afronden van de cursus ontvangt u een Wageningen in’to Languages-certificaat. Als je het examen niet hebt gehaald is er een herkansingsmogelijkheid na de cursus. De kosten daarvan zijn € 25,-. dit bedrag is niet bij het cursusgeld inbegrepen.

BSc/Msc WUR Studententarief € 90,-
Medewerkerstarief € 400,-
Regulier tarief € 450,-
  • Exclusief cursusmateriaal en herkansing.
  • Inclusief examen op de laatste cursusdag.
  • U kunt alleen bij ons betalen met pin of creditcard.

Voorafgaand aan inschrijving: placement test

Om plaatsing in de juiste cursus te waarborgen, is het voor nieuwe cursisten verplicht een gratis placement test (Oxford Online Placement Test) te komen maken. Om toegelaten te worden tot de cursus dient u een score van 40 tot 60 te hebben. U kunt zich niet inschrijven voor de cursus zonder een OOPT-score. Maak een afspraak via de online agenda.

Let op: u kunt zich online niet uitschrijven. Indien u niet op de gemaakte afspraak kunt komen, laat dat ons s.v.p. weten door te mailen naar into@wur.nl.