Thesis subject

Preventie van KANS onder Wageningse studenten

KANS (klachten Arm Nek Schouder, voorheen RSI) komt helaas veel voor bij studenten. Meestal wordt er pas in actie gekomen als klachten zich al voordoen en het dus eigenlijk te laat is.

Casper Freriks is fysiotherapeut in Wageningen en heeft een programma ontworpen dat KANS zou moeten kunnen voorkomen. In deze thesis opdracht ga je in samenwerking met Casper en medewerkers van de WUR onderzoeken of KANS daadwerkelijk kan worden voorkomen m.b.v. het preventieve programma onder Wageningse (master) studenten.

De onderzoeksactiviteiten bestaan uit het kiezen van een geschikt onderzoeksdesign (bijv. voor- en nastudie), het volgen en doen van metingen (bijv. vragenlijsten) onder een groep studenten en het analyseren en rapporteren van de resultaten.

Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op met Kirsten Verkooijen (kirsten.verkooijen@wur.nl) (met thesiscoordination.hso@wur.nl in de CC).

Duur: 6 maanden
Taal: Nederlands, rapport in het Engels

Start Datum: Zo spoedig mogelijk, in overleg.