Registratie deelname Davinc3i Community meeting

Registratie deelname Davinc3i Community meeting:
De Consument Centraal

Datum: Donderdag 20 juni 2018
Locatie: Kriterion Rotterdam, Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam

Welkom bij het online inschrijfformulier voor deelname aan de Davin3i Community meeting waarin de Consument Centraal staat. De inschrijving en het aanmelden loopt via Wageningen University & Research. De kosten voor deelname bedragen € 195,- (inclusief BTW) . Bent u projectpartner en heeft u een convenant getekend dan ontvangt u 20% korting en betaalt u €156,- (incl. BTW). Komt u met meerdere personen dan betaalt u voor de 2e en 3e persoon ook een bedrag van € 156, - (incl. BTW)
Naam*
Adres*
Woonplaats*
U kunt deelnemen aan 2 deelsessies. Geef hier uw voorkeur op voor max. 4 sessies. Een indeling wordt gemaakt afhankelijk van de belangstelling.
i

Projectpartners hebben recht op 20% korting. Partners zijn: Wageningen Economic Research, Wageningen University, Vereniging van Groothandelaren in Bloemisterijproducten (VGB), Verenigde Sierteeltvervoerders (VSV), Royal FloraHolland, Kwekerij Baas, Bloemisterij Kas Versgeplukt, FleuraMetz, Van der Plas, Lemkes, Floricode.

i

Als er meerdere personen van uw organisatie deelnemen aan de meeting ontvangt u 20% korting.

Hier vindt u de algemene voorwaarden van de Davin3i Community meeting.