Internship

Royal HaskoningDHV

Vanaf februari/maart zijn wij op zoek naar een stagiair die kan bijdragen aan het versterken en digitaliseren van onze communicatie(-middelen). Denk hierbij aan het ontwikkelen van eParticipatie, interactieve kaarten en analyse-tools.

De projecten die wij als ingenieursbureau ontwikkelen, voorbereiden of uitvoeren, hebben meestal impact op de omgeving. Strategisch OmgevingsManagement gaat op zoek naar de beste inpassing en oplossing voor zowel het project, de belanghebbenden als ook de omgeving. Met ons stakeholdermanagement bouwen wij oprecht aan vertrouwen bij de stakeholders, altijd oog houdend voor de projectbelangen en de belangen van de omgeving.

Wat bieden wij jou?

Heldere, eenduidige en transparante communicatie is essentieel voor goed omgevingsmanagement. Een van de belangrijkste speerpunten van Royal HaskoningDHV is het door-ontwikkelen en digitaliseren van onze producten en diensten.
 
Met de klant als uitgangspunt en op basis van de laatste technologische mogelijkheden en trends bouw je mee aan een toekomstbestendig portfolio. Je wordt nauw betrokken bij de projecten die op dat moment binnen onze groep lopen waardoor we jou een uitdagende stage kunnen bieden in een integraal projectteam. Je werkt in principe vanuit Amersfoort, maar waar mogelijk of relevant ook op projecten.