Internship

Schuttelaar & Partners zoekt een stagiair(e) Communicatie

Communicatie- en adviesbureau Schuttelaar & Partners zoekt per direct een enthousiaste student Communicatie voor de vestiging in Wageningen. Een ‘doener’ die vlot kan schrijven, de handen uit de mouwen steekt en snel thuis is in nieuwe thema’s. Kennis van de agrofood sector is een pré.

Profiel en werkzaamheden

We zoeken een proactief iemand met lef, die leergierig is en nauwkeurig kan werken. Je wordt ingezet bij verschillende campagnes en communicatieprojecten op het gebied van duurzaamheid voor klanten in de agrofood sector. Je denkt mee over een strategische communicatie-aanpak voor stakeholders over een thema dat onder vuur ligt in het maatschappelijk debat, schrijft artikelen en persberichten en ontwikkelt contentkalender voor social media. Ook schrijf je inspirerende artikelen over de impact van onze projecten en schrijf je mee aan MVO-verslagen van bedrijven in de agrofood. Je schakelt snel met collega’s in het team, verzamelt informatie en denkt mee over strategische keuzes in PR- en communicatietrajecten.

Jij bent:

  • een student communicatie;
  • in staat om aansprekende teksten voor diverse doelgroepen te schrijven;
  • een teamspeler met een ‘doenersmentaliteit’;
  • in staat om snel te schakelen tussen werkzaamheden en bij strakke deadlines;
  • resultaatgericht met oog voor de grote lijn en detail;
  • tenminste 3 dagen per week beschikbaar vanaf januari 2018.

Wij bieden je een uitdagend en afwisselend stage in een dynamische, ambitieuze en informele werkomgeving. Je doet ervaring op met het adviesvak en met PR en communicatie in de praktijk en krijgt een stagevergoeding van € 320 bruto per maand als de stage onderdeel is van een universitaire opleiding.

Schuttelaar & Partners

Schuttelaar & Partners is het communicatie- en adviesbureau voor een duurzame en gezonde wereld. Sinds 1995 geven we strategisch advies en communicatie-oplossingen op het terrein van voeding, gezondheid, technologie, landbouw, maatschappelijk verantwoord ondernemen en consumentengedrag. Onze klanten lopen uiteen van het bedrijfsleven, de overheid, maatschappelijke organisaties en wetenschappelijke instituten.

Onze 70 medewerkers combineren vakinhoudelijke expertise met communicatie-deskundigheid. De adviseurs zijn afkomstig uit alle sectoren van de samenleving, zoals het bedrijfsleven, de overheid, maatschappelijke organisaties en de wetenschap. We dragen zowel strategische als praktische oplossingen aan. Daarnaast verzorgen we ook de creatieve uitvoering, zowel op papier als online. Onze gedrevenheid combineren we met betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak. Op die manier willen we verantwoord zaken doen, vertrouwen wekken en klanten verder helpen.