Internship

Schuttelaar en Partners

Heb jij affiniteit met vis, lokale economie en duurzaamheid? Wil je deze markt een stimulans geven? Dan is dit de plek voor jou. Wij zoeken een stagiair Community Building voor Stichting Noordzeevis uit Scheveningen in Den Haag (40 uur per week vanaf 1 februari).Wat kun je verwachten?

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen zoekt een stagiair voor het uitbouwen van de community Noordzeevis uit Scheveningen. En daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Je werkt vanuit de locatie en onder begeleiding van Schuttelaar & Partners. Binnen Schuttelaar & Partners maak je deel uit van de groep Allianties & start-ups. Het merendeel van je tijd besteed je aan het uitbouwen van de community Noordzeevis uit Schevingen. De resterende tijd werk je aan verschillende projecten voor het bureau. 

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HBO- of WO-afstudeerder die communicatief erg sterk is en houdt van aanpakken. Iemand die zelfstandig en accuraat kan werken, met een goed gevoel voor de Nederlandse taal en sterke schrijfvaardigheden. Een achtergrond in communicatie, voeding of economie / bedrijfskunde is een pre, evenals ervaring met het organiseren van evenementen. 

Ons aanbod

  • Uitdagende en afwisselende stage
  • Inhoudelijke begeleiding door experts uit het team Allianties & start-ups van Schuttelaar & Partners
  • Dynamische, ambitieuze en informele werkomgeving
  • Veel ruimte voor eigen initiatief
  • Een fulltime HBO-stagevergoeding van € 275 per maand of WO-stagevergoeding van € 320 per maand 
  • Een fulltime stage voor de duur van 4 tot 6 maanden
Noorzeevis uit Scheveningen, vis met een verhaal
Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

Om het verhaal van Scheveningse Vis nog beter te kunnen vertellen, is er een nieuw beeldmerk. Noordzeevis uit Scheveningen staat voor echte Scheveningse Vis: authentiek en lokaal. Den Haag TV maakte er een korte documentaire over. Het beeldmerk werd voor het eerst getoond bij een internationaal persevenement op Scheveningen. Er is een toolkit beschikbaar waarin oa gebruik van het logo, stickers, posters en andere materialen te bestellen zijn. Ondernemers kunnen hiermee de consument laten zien waar zij voor staan.