Software gebruiken op je laptop

Software gebruiken op je laptop

WURAppStore

De wens om meer keuzevrijheid te hebben in de plek en het moment waarop je kunt studeren en lessen worden gegeven begint met het flexibel aanbieden van vakgerichte software. Hierdoor wordt het mogelijk dat je met een eigen laptop onderwijs kunt volgen en kunnen onderwijszalen flexibeler ingezet worden.

Altijd en overal gebruik maken van software die bij je studie wordt gebruikt op je laptop wordt het komend studiejaar geleidelijk mogelijk gemaakt via de WURAppStore.

Naast dat de software op de computers in de pc zalen en groepswerkruimtes staat kun je vanuit deze store je studie- en vaksoftware downloaden, linken of virtueel benaderen.

Vanaf 1 september 2019 staat de eerste software voor je klaar. Je kunt dan o.a. gebruik maken van Microsoft Office en WorkPace voor meer vitaliteit door ontspanning en beweging.

Hoe je dit doet? Eind augustus vind je hier uitgebreide instructies.

Altijd en overal studeren, betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot de software die jij nodig hebt om te kunnen studeren. Let wel, dit betekent niet dat je te allen tijde bezig zou moeten zijn met studeren. Het is belangrijk dat je een juiste balans vindt tussen studie en ontspanning! Wil je meer weten of maak je je zorgen of je teveel spanning of stress ervaart, kijk dan eens op deze pagina.