Product of dienst

Spaans I

Wilt u Spaans leren voor stage, studie, werk of vakantie naar Spanje? Deze cursus geeft u in korte tijd een goede basis in de Spaanse taal. De nadruk ligt op praktische vaardigheden, maar ook de Spaanse cultuur komt ruim aan bod. Na de cursus Spaans I kunt u Spaans II volgen.

De lessen vinden plaats op de campus van Wageningen University & Research, in het Forumgebouw.

Doelgroep

Spaans I is bestemd voor iedereen die weinig of geen kennis heeft van de Spaanse taal en die in een korte tijd een stevige basis Spaans wil verwerven, met de nadruk op sociale vaardigheden.

Spaans I: A1 (CEFR)

Inhoud

In Spaans I wordt aandacht besteed aan grammatica en woordenschat, maar het hoofddoel is leren communiceren in het Spaans. Lees- en schrijfvaardigheid komen ook aan bod, vooral in de vorm van opdrachten die u thuis uitvoert. Verder maakt u kennis met de Spaanse cultuur.

Opzet

De cursussen omvatten 13 werkcolleges van elk één uur en drie kwartier per week. Daarnaast dient u rekening te houden met 2 tot 3 uur zelfstudie om het gewenste niveau te bereiken.

Data en tijden

Startdatum Einddatum Dag Tijd
6 maart 5 juni dinsdag 17.30 tot 19.15 uur Group A Groep is vol
6 maart 5 juni dinsdag 19.30 tot 21.15 uur Group B Groep is vol

Cursusmateriaal

• Aula Internacional 1
  • ISBN 978 94 6030 9069

Certificering en examen

Na het afronden van de cursus ontvangt u een Wageningen in’to Languages-certificaat. Als je het examen niet hebt gehaald is er een herkansingsmogelijkheid na de cursus. De kosten daarvan zijn € 25,-. dit bedrag is niet bij het cursusgeld inbegrepen.

BSc/MSc WUR Studententarief* € 90
Medewerkerstarief € 400
Regulier tarief € 450
  • Exclusief cursusmateriaal en herkansing.
  • Inclusief examen op de laatste cursusdag.
  • U kunt alleen bij ons betalen met pin of creditcard.

* Dit tarief geldt alleen voor de studenten die een ondertekend formulier kunnen overleggen. Op dit formulier geeft je scriptie- of stagebegeleider aan dat je deze taalcursus nodig hebt voor je studie.

Voorafgaand aan inschrijving

Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog geen ervaring hebben met de Spaanse taal. Als u twijfelt of deze training aansluit bij uw niveau, dan verzoeken wij u een (vrijblijvend) telefonisch intakegesprek aan te vragen met onze docent. Daarover kunt u mailen naar into@wur.nl.