Sprekers Het Grote Agrodebat 2016

Dit jaar verzorgde Erik van Ommeren de key note. Erik van Ommeren nam ons mee in opkomende nieuwe technologieën en hoe technologische innovaties gedrag beïnvloeden en dat alleen daadwerkelijke implementatie en adoptie zorgt voor verandering.

Keynote door: Erik van Ommeren - Sogeti

Erik van Ommeren

Erik van Ommeren is verantwoordelijk voor SogetiLabs, het internationale innovatienetwerk van Sogeti. Hij is gepassioneerde spreker, IT strateeg en senior analist met ruime ervaring in IT, Enterprise Architecture en Executive Management.

Een deel van zijn tijd adviseert hij organisities op het gebied van innovatie, transformatie en architectuur processen.

Dagvoorzitter Roelof Hemmen RTL Nieuws

Roelof Hemmen, foto van: Walter-Kallenbach

Roelof Hemmen is anchorman van het RTL Nieuws en bij BNR Radio presenteert hij B.L.T. BNR Lunchtime. Hij begon zijn carrière als politieverslaggever bij de `Haagsche Courant’, werkte voor de Telegraaf en vond daarna zijn stek bij het RTL Nieuws, als parlementair en algemeen verslaggever en de laatste jaren als presentator. Roelof Hemmen is geen voorleesmachine, maar een journalist in hart en nieren, die met liefde en passie het nieuws wil vertellen.

Bij elkaar heeft Roelof Hemmen twintig jaar ervaring in bijna alle facetten van de journalistiek, maar hij is nog altijd even nieuwsgierig als toen hij zijn eerste stukje schreef. Roelof Hemmen is een all-round vakman, een onafhankelijk dagvoorzitter, interviewer en een aimabel, maar strenge discussieleider.