Internship

Stage Gemeente Overbetuwe 1

Als je 18 jaar wordt, ben je officieel volwassen. Je mag vanaf nu stemmen en zelfstandig autorijden. Ook op financieel gebied verandert er veel. Je bent nu zelf financieel verantwoordelijk. Als 18 jarige kun je bijvoorbeeld zonder toestemming abonnementen afsluiten. Eventuele aankopen of leningen zijn niet meer door ouders terug te draaien. En ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele schulden, betalingsachterstanden en afgesloten contracten. Door jongeren al vroeg beter om te leren gaan met geld, kunnen we financiële problemen in de toekomst en daarmee mede de overerving van armoede voorkomen.

Project

Het project is gericht op informatie en bewustwording van 17 jarigen over de financiële veranderingen wanneer ze 18 jaar zijn.

We zoeken

Een student met affiniteit heeft met jongeren. Tijdens de stage werk je mee aan de effectmeting van project 17 jarigen, met onder andere de volgende praktische activiteiten:
• Gegevens analyseren
• Interviewen van de projectmedewerkers 
• Maken van een beleidsadvies

Heb jij sterke communicatieve vaardigheden - zowel schriftelijk als mondeling, hou je van analyseren en werk je nauwkeurig? Dan zoeken we jou!

We bieden

Een praktische stage in een dynamische en informele werkomgeving, waarbij je een kijkje neemt bij alle ins en outs van een real-life interventie.