Internship: What are the threats for sea turtle foraging and nesting habitats in the Dutch Caribbean?

Stage

Stage: Wat zijn de bedreigingen voor zeeschildpadden in Caraïbisch Nederland?

Wageningen Marine Research zoekt een MSc student die gaat onderzoeken wat de bedreigingen zijn voor de foerageer- en nestelgebieden van zeeschildpadden in Caraïbisch Nederland. Is het huidige beleid adequaat om deze gebieden te beschermen?

Korte stage of literatuuronderzoek

Activiteiten:

Verzamelen van data over locaties en dichtheden van foerageer- en nestelgebieden van zeeschildpadden, inclusief de migratieroutes van zeeschildpadden en de gepubliceerde bedreigingen. Gebaseerd op de verzamelde data zal de student een kaart maken om een duidelijk overzicht te geven. Analyse van het Natuurbeleidsplan van Caraïbisch Nederland zal een overzicht geven van gaten in kennis. De student moet een basale kennis van arcGIS of qGIS hebben.

Vanaf: doorlopend

Periode: 2 - 3 maanden

Locatie: Den Helder

Meer over het project:

Lees meer in het Dossier: