Internship

Stagiair Communicatie Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

Verbaas jij je er ook over dat we in Nederland vooral vis uit het buitenland eten? En dat de Nederlandse vis juist naar het buitenland gaat? Wil jij helpen de Scheveningse visserij een stimulans te geven? Is jouw studie gerelateerd aan economie, communicatie, consumenten en/of voeding? Dan is dit de plek voor jou!

Wat je gaat doen

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen is sinds een paar jaar druk bezig met het bouwen van een community om vis uit eigen zee geliefd te maken. De stichting is sindsdien enorm gegroeid met vele vishandelaren, rederijen en horecaondernemers die toegetreden zijn als ambassadeur. Naast ondernemers willen we ook consumenten inspireren om vaker voor lokale vis uit eigen zee te kiezen. We ondernemen diverse activiteiten om de consument te bereiken, zoals aanwezig zijn op evenementen, het verkopen van ons kookboek en sociale media. Momenteel zijn wij op zoek naar iemand die ons hierbij kan ondersteunen en daarnaast een onderzoek doet naar hoe wij nog beter consumenten kunnen bereiken.

Je werkt vanuit het Haagse kantoor en onder begeleiding van Schuttelaar & Partners: het advies- en communicatiebureau voor een gezondere en duurzamere wereld. Het merendeel van je tijd besteed je aan Noordzeevis uit Scheveningen. De resterende tijd werk je aan verschillende projecten voor Schuttelaar & Partners. 

Wat je daarvoor in huis hebt

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student met sterke communicatieve vaardigheden en die houdt van aanpakken. Iemand die zelfstandig en accuraat kan werken en beschikt over goede schrijfvaardigheden. Een achtergrond in consumenten-, communicatie-, voedingswetenschappen of economie/bedrijfskunde is een pre, evenals ervaring met het organiseren van evenementen. 

Wat wij je bieden

  • Uitdagende en afwisselende stage
  • Inhoudelijke begeleiding door experts
  • Dynamische, ambitieuze en informele werkomgeving
  • Veel ruimte voor eigen initiatief
  • Een fulltime HBO-stagevergoeding van € 275 per maand of WO-stagevergoeding van € 320 per maand 
  • Een fulltime stage voor de duur van 5 tot 6 maanden