Themamiddag faalkosten en winstkansen bij de jongveeopfok

12 juni 2013

Herhaalde aankondiging: Wageningen UR Livestock Research, de Leerstoelgroep Bedrijfseconomie van Wageningen University, DLV en de Faculteit Diergeneeskunde van Universiteit Utrecht organiseren op de middag van 20 juni een themamiddag over jongveeopfok (Weistaar, Maarsbergen). Er is nog beperkt ruimte beschikbaar. Geïnteresseerd?

Aanmelden voor de middag kan bij Gina Kuiper

13.00 uur: Ontvangst met koffie
13.30 uur: Opening Dagvoorzitter Henk Hogeveen (Business Economics group, Wageningen University en Faculteit Diergeneeskunde, Universiteit Utrecht)
Voeding en groei Ton Derks (DLV)