Top 10 meest gelezen berichten op Wageningen UR

Het is weer bijna het einde van het jaar. Een mooi moment om nog een keer onze meest gelezen berichten onder de aandacht te brengen.
In volgorde van meest gelezen berichten:
  • 21 oktober 2015
    Biefstuk van plantaardige eiwitten
    Een vleesvervanger, op basis van peulvruchten, die niet onderdoet voor een biefstuk. Dat is de veelbelovende toekomst en tussentijdse resultaat van een omvangrijk onderzoek naar duurzame vleesvervangers met puur plantaardige ingrediënten. Onderzoeker Atze Jan van der Goot van Wageningen University presenteert op zondag 1 november zijn bevindingen.
    Lees meer
  • 18 november 2015
    Kamer wil groen onderwijs overhevelen naar onderwijsministerie 
    De Tweede Kamer heeft in meerderheid een motie gesteund waarin het kabinet wordt opgeroepen de verantwoordelijkheid en financiering van het groene onderwijs onder te brengen bij het ministerie van OCW. De Raad van Bestuur van Wageningen UR is teleurgesteld over de uitkomst van de stemming.
    Lees meer
  • 19 mei 2015
    Prof. Arthur Mol benoemd tot Rector Magnificus en lid raad van bestuur Wageningen University & Research
    De raad van toezicht van Wageningen University & Research heeft prof.dr.ir. Arthur P.J. Mol (1960) per 28 mei 2015 benoemd tot Rector Magnificus en lid van de raad van bestuur. Hij volgt prof. dr. Martin J. Kropff op, die per 1 juni als directeur-generaal bij het CIMMYT in Mexico in dienst treedt.
    Lees meer
  • 25 maart 2015
    Wageningen University als beste beoordeeld in voltijdse masteropleidingen
    Met 67,5 punten scoort Wageningen University wederom het hoogst in de masteropleidingen van de dertien ‘gewone’ universiteiten in Nederland. De Keuzegids Masters, die vandaag verschijnt, geeft aan vijftien van de 27 beoordeelde Wageningse masteropleidingen het predicaat ‘Topopleiding’. Studenten en deskundigen in heel Nederland beoordeelden circa zeshonderd master-opleidingen. “Wageningen schittert als de beste reguliere universiteit - net als vorig jaar.”
    Lees meer
  • 2 november 2015
    Renger Witkamp geeft college bij Universiteit van Nederland
    Renger Witkamp, hoogleraar Voeding en farmacologie aan de Wageningen University, geeft deze week (2-6 november) college bij de Universiteit van Nederland. Zijn thema: ‘Wat te doen en te laten als je gezonder wilt worden’. Iedere avond om 20.30 uur komt een nieuw college van een kwartier online.
    Lees meer