University Fund Wageningen

Per 1 september 2015 bundelen de afdeling Alumnirelaties & Fondsen van Wageningen UR, het Wageningen Universiteits Fonds, KLV Wageningen Alumni Network en de Wageningen Ambassadors hun krachten in University Fund Wageningen.

Alumnibeleid universiteitsfonds

Deze samenvoeging van organisaties is erop gericht om de band met alumni verder te versterken. Alumni kunnen met elkaar en met de universiteit in contact komen en blijven via diverse netwerken en platforms.

Ontmoet alumni

Zowel in Nederland als in het buitenland worden regelmatig alumnibijeenkomsten georganiseerd. Ook online blijft u met uw studiegenoten en ons verbonden en wordt u op de hoogte van actualiteiten en onderwerpen binnen het Wageningse domein gehouden via LinkedIn en onze website. Lees meer over generieke alumni-activiteiten op de pagina 'Ontmoet alumni'.

Ontmoet alumni

Activiteiten van KLV

Naast het generieke alumnibeleid wordt een interessant programma georganiseerd voor leden van KLV. Lees meer over de activiteiten van KLV, zoals de Wereldlezingen en de studiekringen, op de website van KLV.

Activiteiten van KLV

Draag bij aan de kwaliteit van leven

University Fund Wageningen stimuleert de ontwikkeling van academisch talent, beloont excellent onderwijs en onderzoek en maakt bijzondere prestaties mogelijk. U kunt hier aan bijdragen.

Draag bij aan de kwaliteit van leven

Wageningen Ambassadors

De Wageningen Ambassadors zijn alumni van Wageningen University en stuk voor stuk kopstukken uit het bedrijfsleven en de overheid, die Wageningen een warm hart toedragen. Met de inzet van hun netwerk, ervaring en financiƫle middelen willen zij een brug slaan tussen Wageningen UR en de samenleving.

Wageningen Ambassadors

Het e-mailadres wuf@wur.nl wordt vervangen door ufw@wur.nl. Het e-mailadres alumni@wur.nl en secretariaat.klv@wur.nl blijven bestaan.