Uw test 24/7 online bekijken

Met de webapplicatie MyCVI kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, online het verloop van de test zien die CVI voor u inzet - vanaf de ontvangst bij CVI tot en met de uitslag. Het rapport kunt u ook als pdf downloaden. Aan het gebruik van MyCVI zijn geen kostenverbonden.

  • Datum inzending (datum waarop monsters bij CVI zijn ontvangen);
  • Status onderzoek (ontvangen, wordt geregistreerd, in behandeling, gerapporteerd);
  • Datum uitslag verwacht;
  • Deelrapport (pdf);
  • Rapport (pdf).

Overigens kunt u via MyCVI de rapporten van alle inzendingen met de testuitslagen inzien en downloaden die u bij CVI heeft laten uitvoeren. Door een zoekterm in te voeren, kan ook een deel van de inzendingen getoond worden.

Aanmelden voor MyCVI
Voor de aanmelding heeft u ten eerste uw klantnummer nodig. Dit vindt u op eerdere rapporten aan u van CVI. Online gaat u naar MyCVI (http://www.mycvi.nl/) en meldt zich aan door te klikken op Klik hier om u aan te melden; in het volgende scherm toetst u uw klantnummer in en klikt u op Registreren. Op het bij ons bekende e-mailadres dat hoort bij het klantnummer ontvangt u daarna een inlogcode.

De volgende keer kunt u direct naar uw gegevens door onder Inloggen uw klantnummer en Wachtwoord in te voeren en te klikken op Inloggen. U kunt nu alle door u ingezonden inzendingen bekijken.