Vacature IT traineeship 2020-2021

Een Traineeship bij de IT afdeling van Wageningen University & Research betekent een persoonlijk programma waarin je op zoek gaat naar jouw kwaliteiten. In 18 maanden werk je aan verschillende projecten.

Jouw traineeship

Oriƫntatie

De eerste fase van je traineeship staat in het teken van oriƫntatie; het leren kennen van de organisatie en alle soorten werkzaamheden die je bij ons tegen komt. Tijdens deze fase staat het ontdekken van je eigen interesses en kwaliteiten centraal. Zo krijg je een goed beeld van jouw toegevoegde waarde.

graphic2.jpg

Richting bepalen

In de tweede fase bepaal je jouw (voorlopige) richting. Je stelt duidelijke opleidingsdoelen en maakt keuzes voor de verdere invulling van je traineeship. Op basis van je eigen opleidingsplan krijg je een passende rol binnen projecten. Daarnaast word je uitgedaagd een eigen project op te zetten waarmee je denkt Wageningen University & Research een stapje verder te kunnen brengen.

Specialisatie

Na afloop van de tweede fase is het tijd voor jouw specialisatie. Dit laatste half jaar van het traineeship zijn je doelstellingen nog concreter. Je spreekt je uit over de functie die jij ambieert en volgt daarbij een opleiding die aansluit bij jouw persoonlijke ontwikkeldoelstellingen.

Solliciteer direct