Oproep

Waterlinzen smaakonderzoek

Wageningen Food & Biobased Research is op zoek naar proefpersonen voor Waterlinzen smaakonderzoek. In het onderzoek willen we een aantal nieuwe voedingsproducten die zijn samengesteld op basis van waterlinzen laten proeven. Waterlinzen is een duurzame groente waarvoor de productie en toelating op dit moment in ontwikkeling zijn.

Waar en wanneer?

Het onderzoek zal worden uitgevoerd op maandag 28 september 2020 in het Impulse gebouw (gebouw 115, Stippeneng 2) op de Wageningen Campus. U komt eenmalig naar de onderzoekslocatie voor een smaaksessie. De totale duur van de smaaksessie zal ongeveer 1 uur in beslag nemen. Het tijdstip waarop de sessie plaats zal vinden wordt in overleg vastgesteld.

Onderzoeksopzet

In deze studie wordt de waardering van een nieuw product op basis van waterlinzen onderzocht. U krijgt 6 producten te proeven, waarna u het product scoort op een aantal smaakattributen en u nog enkele vragen gesteld worden over het product.

Profiel deenemers

U komt in aanmerking voor deelname aan dit onderzoek als u:

  • Tussen 20 en 75 jaar oud bent;
  • Geen vegetarische of veganistische leefregel volgt;
  • Geen allergie of intolerantie heeft voor de ingrediënten van de producten (zoals vis, soja, tarwe, melk, gluten); en
  • U op maandag 28 september tijd heeft om de producten te komen proeven.

Richtlijnen Covid-19 tijdens onderzoek

Tijdens onze onderzoeken houden wij ons aan de coronarichtlijnen van WUR/AFSG en RIVM.

Gebruik van uw gegevens

Voor vragen over uw rechten bij de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar https://www.wur.nl/privacy. Indien u een klacht heeft, kunt u deze indienen bij WUR via privacy@wur.nl. Ook kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie kunt u vinden op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl. Heeft u vragen, dan kunt u terecht bij de Functionaris Gegevensbescherming van WUR via functionarisgegevensbescherming@wur.nl.

Wat staat er tegenover?

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan het Waterlinzen smaakonderzoek?Meld u dan aan via onderstaande knop.

Heeft u vragen of wilt u uw aanmelden voor het onderzoek, neem dan contact op met het onderzoeksteam via e-mail (smaakonderzoek@wur.nl) of laat een bericht achter op 0317-484034. Reacties bij voorkeur per e-mail, vermeld wel uw telefoonnummer zodat we u terug kunnen bellen.