Product of dienst

Writing Grant Proposals

Bent u op zoek naar nieuwe financiering omdat uw onderzoeksbeurs bijna op is? Hebt u een geweldig idee voor onderzoek, maar weet u niet hoe u daar subsidie voor kunt aanvragen? Weet u wel hoe u een onderzoeksvoorstel moet opstellen, maar mist u de vaardigheid om in het Engels de subsidiegever te overtuigen van het nut van uw onderzoek?

Deze cursus wordt aangeboden in samenwerking met de Wageningen Graduate Schools (WGS).

Cursusbeschrijving

In deze cursus leert u hoe u een beknopt en prettig leesbaar onderzoeksvoorstel schrijft die voldoet aan de eisen van onderzoek financierende instanties.

Doelgroep

Promovendi, postdocs en universiteitsmedewerkers die een onderzoeksvoorstel willen schrijven of een onderwerp willen uitwerken in een onderzoeksvoorstel

Doelstellingen van de cursus

• de cursist leert een beknopt en prettig leesbaar onderzoeksvoorstel te schrijven
  • de cursist leert hoe een voorstel geschreven moet worden om te voldoen aan de eisen van de onderzoek financierende instanties
  • de cursist leert vlot en effectief schrijven in het Engels
  • de cursist leert van ervaren fondsenwervers en subsidieontvangers hoe zij financiering hebben verkregen
  • de cursist leert zijn/haar zwakke en sterke punten kennen aan de hand van de correcties die docent aanbrengt in het onderzoeksvoorstel
  • de cursist leert de voorstellen van collega’s kritisch te lezen en te redigeren

Cursusduur en studiepunten

• Vijf lessen van 2.5 uur
  • 44 uur zelfstudie
  • 2,0 ECTS

Data en tijden

De cursus wordt twee keer per jaar gegeven. Klik hieronder voor het actuele rooster.

Rooster PhD cursussen

Cursusmateriaal

Reader ‘Writing Grant Proposals’

De kosten van het cursusmateriaal zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Certificaat

De cursisten dienen alle lessen te hebben bijgewoond om het certificaat van de cursus te verkrijgen.

Gereduceerde prijs* € 260,-
Interne prijs** € 520,-
Externe prijs € 720,-
  • Inclusief cursusmateriaal
  • Exclusief koffie, thee en lunch
  • U kunt alleen bij ons betalen met pin of creditcard.

*Wanneer heb je recht op de gereduceerde prijs?

• Promovendi van Wageningen University & Research met een goedgekeurd Training and Supervision Plan (TSP) die ingeschreven staan bij een van de onderzoekscholen van Wageningen University & Research (EPS, PE&RC, VLAG, WASS, WIAS, WIMEK).
  • Postdocs van Wageningen University & Research  die ingeschreven staan bij een van de onderzoekscholen van Wageningen University & Research.

**Wanneer heb je recht op de interne prijs?

• Andere promovendi / postdocs en medewerkers van Wageningen University & Research.

Opzegtermijn

Je kunt je zonder bijkomende kosten afmelden voor de cursus tot vier weken voor aanvang van de cursus. Hierna zal de interne prijs afgeschreven worden, tenzij je:

• iemand kunt vinden die je plaats wil innemen in de cursus. Geef in dat geval naam en contactinformatie van deze persoon door aan de cursuscoördinator. In dit geval bedragen de kosten voor opzegging € 50,-.

• een geldige reden hebt om je af te melden voor de cursus (ziekte of een sterfgeval van een familielid van 1e of 2e graad). Dit geldt alleen voor promovendi en postdocs van Wageningen University & Research. In dit geval zal de gereduceerde prijs in rekening gebracht worden en verwachten we een e-mail van je supervisor/PI met de reden van afmelding.