Zoete afspraken

Heeft u een kind van 4, 5, 6 of 7 jaar en wilt u bijdragen aan de ontwikkeling van betere richtlijnen voor en advies over de consumptie van zoete voedingsmiddelen en dranken door jonge kinderen? Geef u en uw kind dan op als deelnemers van Project 'Zoete Afspraken'! Dit onderzoek wordt uitgevoerd door de afdeling Humane Voeding en Gezondheid van Universiteit Wageningen.

Wanneer u deelneemt draagt u bij aan het Europese project Edulia, die zich inzet om kinderen gezonder te laten eten. Als dank voor uw deelname ontvangt u een waardebon van €25,- en krijgt uw kind een klein cadeautje!

Wanneer u deelneemt, dan vult u een online vragenlijst in en doet u eventueel ook mee aan een voorkeurstestje bij u thuis, waarin uw kind verschillende appelsapjes proeft en zijn of haar voorkeur aangeeft.

Meedoen?

Wilt u een bijdrage leveren aan belangrijk wetenschappelijk onderzoek? Dat kan! Bekijk of u past in het profiel voor deelnemers en lees vervolgens de informatiebrochure. Na aanmelding nemen wij contact met u op en wordt u uitgenodigd voor een informatiesessie bij Wageningen University & Research.

U en uw kind kunnen meedoen wanneer:

1. Uw kind gezond is naar eigen opvatting.
  2. Uw kind tijdens deelname aan het onderzoek 4, 5, 6 of 7 jaar oud is.
  3. Uw kind toestemming heeft van beide ouders of een voogd om deel te nemen.
  4. Uw kind GEEN medische problemen heeft die van invloed zijn op het vermogen om te eten en drinken, zoals slik- of spijsverteringsproblemen.
  5. Uw kind GEEN allergie heeft voor de gebruikte producten in het onderzoek ('AH biologische diksap appel')

Kijk goed of u voldoet aan de bovenstaande criteria. Wanneer u voldoet aan de criteria, dan kunt u voor meer informatie de brochure lezen die u als het goed is ook heeft ontvangen. Wanneer u een vraag heeft of graag wil deelnemen, stuur dan een email naar: sweetrules-project.asg@wur.nl. Voor deelname, vermeld dan uw naam, woonplaats en email adres in de email.

Informatiebrochure "Zoete afspraken"

Meedoen aan dit onderzoek? Dat kan!

Meld u aan via onderstaande button en het onderzoeksteam neemt contact met u op.