Samen werken aan een circulaire voedselketen

Elk project binnen Wageningen Food & Biobased Research heeft een verhaal, met betrokken ondernemers, een vooruitstrevend doel en inspirerende resultaten. Wij onderzoekers vertellen er graag over maar nog liever geven we de ondernemers zelf het woord. Lees hieronder verhalen van ondernemers die met ons gewerkt hebben aan een circulaire voedselketen.

Heeft u zelf een bijdrage voor 'klanten aan het woord'? Of wilt u meer informatie op basis van onderstaande ervaringen? Neem contact met ons op via het contactformulier (rechtsboven)

lees meer

Klanten aan het woord

Bij Wageningen Food & Biobased Research weten ze als geen ander hoe je samen tot een actieplan komt. Spelers in hun kracht laten en de energie in een project hoog houden, dat is echt een kunst.
Bob Hutten, Hutten Catering

Lees het verhaal van Bob Hutten

Snijresten van groente zijn een hele interessante, nieuwe eiwitbron. We maken dankbaar gebruik van de technologische expertise van Wageningen Food & Biobased Research en TNO om deze eiwitbron te ontsluiten en toe te werken naar industriële toepassing.
Paulus Kosters, Provalor

Lees het verhaal van Paulus Kosters

Wageningse experts kunnen goed schakelen tussen wetenschap en praktijk. Dat heeft ons enorm geholpen in het proces. We blijven voedselverspilling in ons bedrijf periodiek meten. Volgend jaar willen we het net zo goed doen, liefst nog een stukje beter.
Corine Kroft, Royal A-ware

Lees het verhaal van Corine Kroft

We kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Wageningen Food & Biobased Research. Ik ken geen ander instituut waar ze zoveel weten over voedsel en voedselverspilling. Het project heeft mooie prototypes opgeleverd. Als het aan ons ligt, gaan we er binnen vijf jaar mee de markt op.
Peter Weegels, Sonneveld Group en European Bakery Innovation Centre.

Lees het verhaal van Peter Weegels