‘Talenten als Leah verdienen een kans’

Steun het Anne van den Ban Fonds en draag bij aan het opleiden van lokale deskundigen die later een leidende rol kunnen spelen in de ontwikkeling van hun eigen land. Als afgestudeerde van Wageningen University & Research weet u als geen ander wat de waarde van een goede opleiding is voor de bijdrage die u kunt leveren aan de maatschappij. Studeren aan een universiteit is voor studenten uit ontwikkelingslanden zeker niet vanzelfsprekend.

Veel getalenteerde studenten zien door geldgebrek af van een MSc studie. Met uw steun geeft het Anne van den Ban Fonds hen wel deze kans.

Eén van de studenten we hebben gesteund is Leah Nandudu uit Oeganda. Leah was onze 250ste student en is in 2017 afgestudeerd in de Plant Sciences, specialisatie Plant Breeding and Genetic Resources.

Leah: “Dankzij mijn mastergraad werk ik nu als plantenveredelaar in de National Agricultural Research Organization in de westelijke Nijlregio van Uganda. Werk waar ik elke ochtend weer naar uitkijk! Dankzij mijn studiebeurs van het Anne van den Ban Fonds ben ik nu een trotse plantenveredelaar.

Ik kan de donaties aan mijn studie niet terugbetalen, maar wat ik wel kan doen, is een bijdrage leveren aan mijn land. 

Ik ben eeuwig dankbaar voor het feit dat de beurs mijn leven heeft veranderd. Daarom wil ik u vragen om het fonds te steunen. Uw bijdrage verandert niet alleen iemands leven ten goede, ze stelt gemotiveerde jonge mensen in staat oplossingen te bedenken voor de problemen waarmee de wereld te maken heeft."

Studenten zoals Leah hebben uw steun hard nodig. Doe nu een gift en geef gemotiveerde en hardwerkende talenten als Leah toegang tot excellent onderwijs.

Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Direct doneren via iDeal

Vaste donateur

Geef het fonds zekerheid en wordt vaste donateur. Vul het formulier in en stuur dit kosteloos op naar UFW-Anne van den Ban Fonds, Antwoordnummer 30, Bode 192, 6700 VB Wageningen.