Business Skills Programme

Het Business Skills Programme (BSP) is een serie workshops die tot doel heeft om studentenbesturen van diverse Wageningse studentenverenigingen meer inzicht te geven in onderwerpen die in hun studie onderbelicht zijn. Deze zogenaamde soft skills zijn echter wel relevant tijdens een bestuursjaar en voor een succesvolle loopbaan.

Het BSP is mede mogelijk gemaakt door financiƫle bijdragen van u en andere alumni. University Fund Wageningen (UFW) wil u graag bedanken voor uw betrokkenheid bij de huidige generatie studenten van uw alma mater. Het is tijdens de pilot programma's in 2016 en 2017 ruimschoots gebleken dat BSP een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de studentenbesturen.

Omdat UFW talentontwikkeling van studenten belangrijk vindt, heeft UFW dit programma in samenwerking met AIESEC ontwikkeld en uitgewerkt tot jaarlijks enkele dynamische avonden waarin studentenbesturen op de hoogte gebracht worden van de actuele ontwikkelingen op het gebied van ondernemerschap. Wageningse alumni maken daarvoor speciaal tijd vrij om de studenten deze vaardigheden en kennis bij te brengen, hun inzet wordt erg gewaardeerd door alle partijen.