Vrienden van UFW

Bent u zelf alumnus en wilt u studenten en jonge WUR-alumni steunen zodat ze straks meer kans maken op de arbeidsmarkt? Word Vriend van UFW! Vrienden van UFW steunen diverse activiteiten die studenten en jonge alumni helpen zich verder te ontwikkelen en een vliegende start kunnen maken in hun carrière.

Als vriend van UFW steunt u verschillende activiteiten die studenten en jonge alumni voorbereiden op de arbeidsmarkt, namelijk:

  • De Thesis Award, waar studenten naar kunnen meedingen met hun masterscriptie
  • Student challenges, waarbij studenten uitgedaagd worden om innovatieve oplossingen te bedenken voor maatschappelijke vraagstukken
  • Activiteiten binnen het Young Alumni Programma, zoals netwerkbijeenkomsten en workshops
  • Andere activiteiten die studenten voorbereiden op de arbeidsmarkt en betrekken bij het alumninetwerk.

Vriend worden

Vanaf 5 euro per maand bent u al Vriend van UFW. Vanaf 120 euro per jaar kunt u een overeenkomst afsluiten voor een fiscaal aantrekkelijke meerjarige schenking.


Als Vriend wordt u jaarlijks uitgenodigd voor het exclusieve voorprogramma van de Alumni Open Dag, ontvangt u de donateursnieuwsbrief en krijgt u een welkomstgeschenk.

Belactie najaar 2020

In oktober belt Universiteitsfonds Wageningen een groot deel van de oud-leden van KLV en onze regelmatige donateurs. We doen dit om onze donateurs te bedanken en om de oud-leden van KLV te vragen om ‘Vriend van UFW’ te worden zodat we de activiteiten voor studenten en jonge alumni, die KLV altijd een warm hart toedroeg, voort kunnen zetten.

Wij bellen u met het volgende telefoonnummer 088 –.5016727.  

Bent u niet gebeld en wilt u Vriend worden? Of heeft u andere vragen over deze belactie? Neem dan contact op via ufw@wur.nl. Of bel tijdens kantooruren: 0317-483800. U kunt ook direct Vriend worden via de bovenstaande knop.