Een kleine stap om een groot verschil te maken

Help ook dit jaar mee om samen met het Universiteitsfonds activiteiten mogelijk te maken die studenten helpen het beste uit zichzelf te halen en die het erfgoed van uw alma mater ondersteunen. We vragen uw aandacht voor drie mooie doelen die uw steun verdienen.

UFW Business Skills programma voor studentbesturen

Ondanks de druk op de studiefinanciering zetten veel getalenteerde studenten zich naast hun studie in voor allerlei organisaties, zoals studie- en studentenverenigingen. Met uw gift steunt het universiteitsfonds deze studentbestuurders met trainingen op het gebied van sociale vaardigheden en bestuurlijke competenties. Investeren in hun bestuurskwaliteiten is goed voor het studentenleven nu èn geeft deze studenten iets terug voor hun inzet waar ze in hun latere loopbaan profijt van zullen hebben.

bestuursfoto_bewerkt.jpg

Foto: AID Bestuur 2019

Fonds Niels Smith – sportbeurzen voor studenten

Talentvolle sporters die studeren aan Wageningen University en die net niet op de steun van NOC*NSF kunnen rekenen, konden aanspraak maken op steun uit het Fonds Niels Smith. De sportbeurs van 1500 euro is een aanvulling op de Topsportregeling vanuit de universiteit waarbij de studenten extra studiemaanden krijgen toegekend. We zien dat de beurs veel betekent voor de studenten die hem ontvangen en willen het fonds graag voortzetten. Een alumnus van WUR is bereid om alle giften aan het fonds te verdubbelen tot een maximum van 12.500 euro!

GA--20190515-FT3A6719-30x20cm-300ppi.jpg

Fonds Belmonte Arboretum - hulpmiddelen voor tuinonderhoud

Het onderhoud van het Arboretum vraagt uiteraard allerlei hulpmiddelen. Er zijn twee grote wensen op dat gebied die we graag willen ondersteunen. Een daarvan is een professionele hakselaar waarmee snoeiafval geschikt kan worden gemaakt om mee te mulchen waardoor de nutriënten behouden kunnen blijven voor de tuin. De andere is een zwevende kantenmaaier. Hiermee kunnen de vrijwilligers met grotere regelmaat de grenzen tussen de gazons en de borders netjes houden. Dit is belangrijk om de bezoekers op de paden en de gazons te houden.

Voorjaar 2017-2_20170418_1044.JPG


Doe vandaag nog een gift voor deze mooie doelen en maak een verschil. Alvast heel hartelijk bedankt!