De student van vandaag vindt de duurzame oplossingen voor morgen

Help ook dit jaar mee om samen met het Universiteitsfonds activiteiten mogelijk te maken die studenten helpen het beste uit zichzelf te halen. Zo helpen we bijvoorbeeld studenten met de kosten als zij mogen presenteren op een conferentie en steunen we het WURth-while programma, waardoor vluchtelingstudenten toch door kunnen studeren.

Dankzij uw steun, en die van vele andere donateurs, is het University Fund in staat elk jaar tientallen studenten een extra stap vooruit te helpen. Ons fonds steunt talenten die op dit moment in Wageningen studeren. We helpen onder meer studenten uit lagelonenlanden aan een beurs. Helpen vluchtelingen
die (verder) willen studeren. En leveren financiële bijdragen aan (internationaal) onderzoek.

Eva Hofslot kreeg een unieke kans

Dankzij uw bijdrage kon ze deelnemen aan een congres in Athene op haar toekomstig vakgebied.

presentatie_3.jpg
Dankzij het University Fund Wageningen kreeg ik een unieke kans om als masterstudent te proeven aan de wereld van internationaal onderzoek. Het congres was de perfecte manier om met werk(enden) in mijn vakgebied in aanraking te komen. Een onvergetelijke ervaring die ik zeker niet had willen missen.
Eva van Hofslot, MSc-student Earth & Environment

Hadi’s leven veranderde ten goede

Hadi Estanboli vluchtte uit Syrië en behaalde dit jaar zijn master in Food Technology aan de WUR:

Hadi.PNG
Door de oorlog studeerde ik al vijf jaar niet meer. Ik wilde dolgraag een master in Wageningen volgen, maar had daarvoor niet de financiële mogelijkheden. Dankzij het WURth-while programma kon ik vakken volgen, weer wennen aan het studeren en mij op mijn master voorbereiden. Ik hoop dat het fonds ook andere studenten zal blijven steunen en hun leven zal veranderen. Het mijne is in elk geval ten goede veranderd.
Hadi Estanboli, WURth-while én WUR alumnus

Met uw bijdrage leiden we de duurzame leiders op van morgen. Ook ondersteunen we bijvoorbeeld onderzoekers met projecten om nu al de biodiversiteit te herstellen. Of we helpen bij noodsituaties. Het zijn de onderzoekers, beleidsmakers en ondernemers die onze toekomst nodig heeft. De jonge talenten die antwoorden gaan vinden op complexe vraagstukken als klimaatverandering en biodiversiteitsverlies.