Prijzen

Bijzondere prestaties verdienen het om beloond te worden met extra aandacht en maatschappelijke erkenning. Daarom reikt University Fund Wageningen uit aan de mensen die zo’n bijzondere prestatie hebben geleverd. Daarmee krijgt ook goed onderwijs en onderzoek van Wageningen University & Research (WUR) aandacht.

Thesis Award

Deze jaarlijks terugkerende prijs is bedoeld voor WUR-studenten die een excellente scriptie of publicatie hebben geschreven in de masterfase van hun studie.

Research Award

De Research Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een onderzoeker van WUR, jonger dan 40 jaar, die een uitstekend en origineel wetenschappelijk artikel heeft gepubliceerd in het kalenderjaar voorafgaand aan de uitreiking.

AtlasInvest Entrepreneurship Grant

De AtlasInvest Entrepreneurship Grant (AIEG) ondersteunt student-ondernemers met impactvolle ideeën. Jaarlijks vallen er twee prijzen te verdienen onder de grant: de Impact Award voor ideeën met een maximale duurzame impact, en de Start-Up Award, voor commercieel veelbelovende ideeën.

Feike Sijbesma Sustainable Innovation Award

De Feike Sijbesma Sustainable Innovation Award is een stimuleringsprijs voor innovatieve ondernemers (<7 jaar) met een focus op schaalbare duurzame klimaatbestendige voedselsystemen met een positieve impact op maatschappij en milieu.