Disclaimer

Wageningen University & Research houdt de rechten met betrekking tot op de websites en in de applicaties gepresenteerde informatie, waaronder teksten, grafisch materiaal en logo's, tenzij dit anders is aangegeven. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Wageningen University & Research delen van de inhoud van de websites over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook ter beschikking te stellen.

Wij doen ons uiterste best om de juiste en actuele informatie te plaatsen. Desondanks kan het voorkomen dat bepaalde informatie niet geheel juist of actueel is. Indien u twijfelt, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Verwijzingen naar sites die niet door Wageningen University & Research worden onderhouden zijn ter informatie en gemak voor de bezoeker opgenomen. Wageningen University & Research staat niet in voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele aanbiedingen die daarop worden gedaan. Wageningen University & Research is ook niet verantwoordelijk voor de wijze waarop zij omgaan met persoonsgegevens.

De voorwaarden in deze disclaimer kunnen onaangekondigd aangepast worden. Wijzigingen zijn van kracht zodra deze op de website gepubliceerd zijn.

Wageningen University & Research

Mei 2018