Organisatie

Wageningen Marine Research is hét Nederlandse instituut voor toegepast marien ecologisch onderzoek met als doel kennis vergaren van en advies geven over duurzaam beheer en gebruik van zee- en kustgebieden. Wageningen Marine Research is onafhankelijk en wetenschappelijk toonaangevend.

Onze missie

To explore the potential of marine nature to improve the quality of life

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

  Klanten over Wageningen Marine Research

  Jules Verlinden, Innovatie Coördinator bij SMIT
  Het project heeft geresulteerd in een model dat de milieu-impact van sleepboten aantoont en overal ter wereld toe te passen is
  Jules Verlinden, Innovatie Coördinator bij SMIT

  Deskundigheid en betrouwbaarheid

  De belangrijkste kwaliteit van Wageningen Marine Research is haar deskundigheid op het gebied van het functioneren van mariene ecosystemen. Wageningen Marine Research is deskundig wat betreft de invloed van gebruikers op deze ecosystemen en het identificeren van de duurzame gebruiksmogelijkheden van het ecosysteem. Kennis van het beleid en de regelgeving waarmee deze economische sectoren zijn en worden geconfronteerd is hierbij essentieel. Tevens heeft Wageningen Marine Research gedegen kennis van het functioneren van aquatische productiesystemen.

  .

  Onafhankelijkheid

  Vanuit haar wetenschappelijke kennis en expertise zal Wageningen Marine Research in de uitvoering van haar onderzoek en de totstandkoming van haar advisering objectiviteit waarborgen met oog voor de maatschappelijke context van haar onderzoek.

  Directie

  Contact met Wageningen Marine Research