SWU Thymos Interne Competities

SWU Thymos organiseert de volgende interne competities:

TIC Ronde 2:

Ronde 2 van de SWU Thymos Interne Competitie vindt plaats van 15 januari tot 22 maart 2024. Tijdens ronde 2 vinden de competities van veldvoetbal, futsal, beachvolleybal en knotsbal plaats.

TIC Ronde 3:

Ronde 3 van de SWU Thymos Interne Competitie zal plaatsvinden van 2 april 2024 tot 21 juni 2024. Tijdens ronde 3 zullen de competities van veldvoetbal, futsal, beachvolleybal en knotsbal plaatsvinden. Nieuwe team captains kunnen zich via onderstaande link aanmelden. Het aanmelden als teamcaptain voor TIC ronde 3 kan tot en met vrijdag 22 maart 2024 12:00. Team captains die in ronde 1 en 2 van het huidige academisch jaar ook al mee hebben gedaan, kunnen hun team aanmelden in het BSA. De deadline voor deze inschrijving is Zondag 24 Maart 2024.

Registreren TIC ronde 3

Aan deelname aan de interne competitie zijn enkele regels verbonden:

  • Het is verstandig om voor de wedstrijd de tegenstander op te bellen, zodat je er zeker van bent dat het andere team ook komt spelen. Als jouw team niet kan spelen, meld het team dan 24 uur van tevoren af bij de tegenstander en bij SWU Thymos. Teams die zonder bericht niet op komen dagen, verliezen.
  • Inhaalwedstrijden moeten worden afgesproken via SWU Thymos.
  • Specifieke regels van veldvoetbal, futsal, knotsbal en beachvolleybal kun je onder het desbetreffende menu vinden.

 

Individuele inschrijving:

Het is ook mogelijk om jezelf aan te sluiten bij een team in een van de interne competites. Er bestaat ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij een team met één of twee andere vrienden. Bij veel individuele inschrijvingen zullen we een team vormen met iedereen die zich individueel heeft ingeschreven. Hiervoor kun je het onderstaande formulier invullen:

Individueel aanmelden TIC ronde 3