Data Science Studievakken

Wageningen University & Research biedt een grote selectie van studievakken in verschillende domeinen zoals plant-, dier-, omgevings-, sociale en agrotechnologie en voedingswetenschappen. Onderzoek in deze gebieden vereist een toenemende hoeveelheid vaardigheden en kennis op het gebied van big data en data science. Wageningen University & Research biedt een groeiend aantal studievakken met focus op data science.

To share data in a meaningful way, we must be able to express the associated metadata.

Specialiseren in Data Science binnen WUR?

Hieronder presenteren we een lijst met Data Science vakken en tracks die worden aangeboden door verschillende onderzoeksgroepen voor BSc- en MSc-studenten. In die vakken en tracks leren studenten relevantie en praktische toepassingen van Data Science binnen de WUR-domeinen.

BSc & MSc DS tracks.jpg

Studenten kunnen ook Data Science vakken volgen en van alle programma's worden gekozen als vrije keuze. Bovendien bevatten een aantal MSc-opleidingen Data Science vakken als tracks. Bekijk alle Data Science vakken en tracks per opleiding:

Data Science Courses and Tracks
Data Science Courses and Tracks

Het is ook mogelijk om een specialisatie te volgen gericht op Data Science. De specialisatie Data Science for Health Promotion kun je volgen bij de master Communication, Health and Life Sciences. Wil je meer weten, vraag het dan aan de studieadviseur of neem contact op met data@wur.nl.

Data Science vakken