Voedingsonderzoek

Wageningen University & Research doet onderzoek naar het effect van voeding op de gezondheid. Dit onderzoek is belangrijk want door gezond te eten krijg je de voedingsstoffen binnen die je nodig hebt, het helpt om een gezond gewicht te behouden, om duurzamer te eten en de kans op ziekten te verkleinen. Jaarlijks doen honderden mensen mee aan dit onderzoek. Ook jij kunt je hiervoor aanmelden. Je helpt er in de toekomst veel mensen mee en krijgt er vaak een vergoeding voor.

Proefpersoon worden?

Vind jij het leuk om regelmatig mee te doen met een onderzoek? Ben jij nieuwsgierig naar het effect van bepaalde voedingsstoffen op je gezondheid? Of wil je graag een maatschappelijke bijdrage leveren? Geef je dan op als proefpersoon bij Wageningen University & Research.

Meedoen is geheel vrijblijvend. Je krijgt vooraf uitgebreide informatie en kunt op elk moment stoppen. Bekijk hier het overzicht van lopende studies waarvoor je je kunt aanmelden of schrijf je direct in voor onze database. Dan ontvang je automatisch informatie over nieuwe onderzoeken die starten.