Locatie

Actio, gebouwnummer 116

Actio is ontworpen door de architect Peter Elemans. Het gebouw is ontworpen om het daglicht zoveel mogelijk naar binnen te halen en de warmte buiten te houden. In het hart van het gebouw zitten twee grote lichtstraten. Aan de zuidgevel zijn ook lichtplanken aan de kozijnen bevestigd, die het daglicht gericht verder het gebouw inbrengen.

Adres Akkermaalsbos 12
Gebouw 116
6708 WB Wageningen
Tel. 0317- 48 15 14
Openingstijden Maandag t/m vrijdag
8:00 - 18:00 uur
  Tijdens kantoortijden is het gebouw vrij toegankelijk, buiten kantoortijden uitsluitend met de WURcard die alleen medewerkers en studenten van Wageningen University & Research hebben.

Het interieur in Actio is ontworpen door interieurarchitect Ramon Beijen van Rietmeijer Concept & Interior Design uit Almere. Uitgangspunt was om een jonge, frisse, lichte en natuurlijke werkomgeving te creëren. Het Facilitair Bedrijf van Wageningen University & Research is hier gehuisvest.

Route

Direct bij de hoofdinvalswegen van Wageningen staat Wageningen Campus aangegeven. Volg op de campus de P-route naar P3. Vanaf alle grote parkeerplaatsen staat de route aangegeven naar de afzonderlijke gebouwen op de campus. Het gebouwnummer van Actio is 116.